Odpisy dokumentów z 1532 r. przygotowane przez Z. Celichowskiego do wyd. T. XIV ``Acta Tomiciana'' - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Władysław, Pociecha; Archiwum Biskupie Frombork; Archiwum Główne (Warszawa); Archiwum Państwowe Królewiec; Archiwum Państwowe Wiedeń; Biblioteka Czartoryskich Kraków; Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej Warszawa; Biblioteka Raczyńskich (Rogalin); Zakład Narodowy im. Ossolińskich Lwów
Wolumin 2: Odpisy dokumentów z rkps. BK 217 (luźne), nie druk. w t. XIV, k. 196 oraz fragm. odpisu tegoż (nr 172-216), k. 197-208.
4 woluminy - 1: I, 14 k., 22x17 cm; 2: 208 k., 21x16,5 cm; 3: 1-503 k., 34x22,5 cm i mn.; 4: 504-835 k., 34x22,5 cm i mn.
Keywords: Frombork; Archiwum Biskupie; Kraków; Biblioteka Czartoryskich; Królewiec; Archiwum Państwowe; Lwów; Zakład Narodowy im. Ossolińskich; Rogalin; Biblioteka Raczyńskich; Warszawa; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej; Archiwum Główne; Wiedeń