"Księgarnie" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Banarski Władysław, |Księgarnia Warszawa; Bartoszewicz Adam Dominik, |Księgarnia Polska Lwów; Biblioteka Kórnicka; Bogucki A. B., |Księgarnia Warszawa; Callier Edmund, |Księgarnia Poznań; Cassius B., |Księgarnia Warszawa; Cybulski A., |Księgarnia Poznań; Gebethner G. i Sp., |Księgarnia Kraków; Gebethner i Wolff, |Księgarnia Poznań; Gebethner i Wolff, |Księgarnia Warszawa; Gubrynowicz i Schmidt, |Księgarnia Lwów; et al. (1876)
Banarski Władysław, Warszawa 1880, s. 106-109. - Bartoszewicz A. D., Lwów, 1879-1883, s. 194-196. - Bogucki A. B., Warszawa, 1877-1879, s. 132, 154-155. - Callier Edmund, Poznań, 1876-1877, s. 112-113. - Cassius B., Warszawa 1877-1882, s. 114, 115. - Cybulski A., Poznań, 1885-1888, s. 390-391. - Gebethner G. i Sp., Kraków, 1878-1922, s. 134-143, 160-171. - Gebethner i Wolff, Poznań, 1921-1922, s. 344-345. -
1000,00
Keywords: Kraków; księgarnia - Gebethner G. i Sp; księgarnia - Żupański J. K. i Heumann K. J; Księgarnia Spółki Wydawniczej Polskiej; Księgarnia Katolicka Władysława Miłkowskiego; księgarnia - Krzyżanowski S. A; Lwów; księgarnia - Łukaszewicz K; księgarnia - Bartoszewicz Adam Dominik; Księgarnia Powszechna (W. Zukerkandel i L. Chmielewski); Księgarnia Polska Bernarda Połonieckiego; księgarnia - Wild Karol; księgarnia - Gubrynowicz i Schmidt; księgarnia - Zienkowicz i Chęciński; księgarnia - Milikowski Jan; księgarnia - Maniszewski i Meinhardt; Poznań; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; księgarnia - Kamieński N. i Sp; księgarnia - Jolowicz Józef; księgarnia - Callier Edmund; księgarnia - Leitgeber Mieczysław i Sp; księgarnia - Niemierkiewicz Marian; księgarnia - Leitgeber Jarosław i Sp; Drukarnia i Księgarnia św. Wojciecha; księgarnia - Cybulski A; Księgarnia Polska Wiktora Tempłowicza; księgarnia - Gebethner i Wolff; Księgarnia Katolicka; Przemyśl; księgarnia - Jeleniowie Bracia; Warszawa; księgarnia - Orgelbrand Maurycy; księgarnia - Machwitz M; księgarnia - Lesman i Świszczowski; księgarnia - Kowalski Adolf; księgarnia - Heinrich B; księgarnia - Cassius B; księgarnia - Bogucki A. B; księgarnia - Banarski Władysław; księgarnia - Wilder Hieronim i Ska; Lipsk; księgarnia - Spirgatis M; księgarnia - Seyfarth i Czajkowski; księgarnia - Seyfarth G; Toruń; księgarnia - Rakowicz J; księgarnia - Sennewald Gustaw; księgarnia - Wende E. i Ska; księgarnia - Unger i Banarski; księgarnia - Polak Ludwik; księgarnia - Paprocki Teodor i Ska; Korespondencja; Księgarnie; Wydawnictwa BK; Wydawnictwa BK - sprzedaż; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wymiana