Album - Remonty 2019-2020 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (2019)
1) Prace remontowe i renowacyjne murów zewnętrznych Zamku w Kórniku - elewacja południowa, 2019 (k. 1-22).
Prace remontowe i renowacyjne murów zewnętrznych Zamku w Kórniku - elewacja południowa i wschodnia oraz remont w oficynie ``Australia'' sfinansowano z dotacji Polskiej Akademii Nauk, Powiatu Poznańskiego, Gminy Kórnik oraz darowizny Fundacji Zakłady Kórnickie. Prace prowadziła firma ORLIKON Sp. z o.o. z Poznania.
Keywords: Poznań; ORLIKON; Oficyna ``Australia''; Album; Elewacja; Fotografie; Kronika; Remonty; Zamek Kórnicki