"Memoriał A." |Księgarnia J. K. Żupańskiego w Poznaniu - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Altenberg H. (F. H. Richter), |Księgarnia Lwów; Archiwum Państwowe Poznań; Bank Związku Spółek Zarobkowych Poznań; Behr B. (E. Bock), |Buchhandlung Berlin; Bendlewicz S. i Sp., |Handel porcelany, szkła, obrazów i dewocjonaliów Pleszew; Kamieński N. i Sp., |Księgarnia Poznań; Kozłowski Karol, |Księgarnia Poznań; Krzyżanowski S. A., |Księgarnia Kraków; Księgarnia Polska Lwów; Kwaśniewski Józef, |Księgarnia Ostrów; Lambeck Ernst, |Verlagsbuchhandlung Toruń; et al. (1888)
Alejski, Żabikowo 1888-1889. - Altenberg H., Lwów 1888-1892. - Antoniewicz Bolesław ks., Bnin 1889-1893. - Archiwum Państwowe, Poznań 1890-1894. - Baker, 1892. - Bank Związku Spółek Zarobkowych, Poznań 1889-1892. - Barlitz Stanisław, lekarz, Czempiń 1889-1891. - Bauza Piotr, Kórnik 1891. - Behr's Buchhandlung, Berlin 1888. - Belakowicz Stanisław, lekarz, Kcynia 1890. - Bendlewicz S. i Sp., Pleszew 1894. - Biblioteka Kórnicka 1888-1894. -
S. 251-288 nie zapisano.
Keywords: Lwów; księgarnia - Seyfarth i Czajkowski; Poznań; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Skład materiałów piśmiennych - Rose Antoni; Wydawnictwo im. Ks. Franciszka Bażyńskiego; Przemyśl; księgarnia - Scherz Bronisław; Tarnów; księgarnia - Raschka Karol; Warszawa; księgarnia - Sennewald Gustaw; Berlin; Fabrik-Papierlager - Flinsch Ferdinand; księgarnia - Behr B; Buczacz; księgarnia - Müller A; Cieszyn; księgarnia - Prochaska Karol; Czerniowce; księgarnia - Pardini Heinrich; Głogów; wydawnictwo - Flemming Carl; Grudziądz; księgarnia - Jalkowski Jerzy; Inowrocław; księgarnia - Olawski H; Jagonia pod Lwowem; szkoła; Kijów; księgarnia - Günther i Małecki; Kórnik; majętność; Towarzystwo Przemysłowców; Kraków; księgarnia - Gebethner G. i Sp; Towarzystwo Oświaty Ludowej; księgarnia - Krzyżanowski S. A; Krotoszyn; księgarnia - Masłowski Antoni; Leszno; księgarnia - Ebbecke Friedrich; Lipsk; księgarnia - Veit & Co; księgarnia - Giegler Rud; księgarnia - Foerster Fr; księgarnia - Volckmar F; księgarnia - Milikowski Jan (P. Starzyk); księgarnia - Altenberg H; Księgarnia Polska; księgarnia - Gubrynowicz i Schmidt; Zakład Narodowy im. Ossolińskich; Madryt; księgarnia - Levi & Kocherthaler; Neuwied; księgarnia - Heuser Louis; Ostrów; księgarnia - Kwaśniewski Józef; Paryż; księgarnia - Le Soudier H; Pleszew; Handel porcelany, szkła, obrazów i dewocjonaliów - Bendlewicz S. i Sp; Bank Związku Spółek Zarobkowych; księgarnia - Leitgeber Jarosław i Sp; czasopismo - "Nowiny Lekarskie"; czasopismo - "Kurier Poznański"; księgarnia - Cybulski A; czasopismo - "Dziennik Poznański"; księgarnia - Kozłowski Karol; księgarnia - Kamieński N. i Sp; Towarzystwo Przemysłowe; księgarnia - Lissner J; Towarzystwo "Staszyc"; Poznańskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk; Archiwum Państwowe; czasopismo - "Orędownik"; księgarnia - Jolowicz Józef; Towarzystwo Czytelni Ludowych; Racibórz; czasopismo - "Nowiny Raciborskie"; Rzeszów; księgarnia, drukarnia - Pelar Jan Andrzej; Śrem; księgarnia - Gąsiorowski Kazimierz; Szopienice; księgarnia - Zakrzewski A; Toruń; księgarnia - Lambeck Ernst; księgarnia - Zabłocki K; Wągrowiec; księgarnia - Lewandowski P; księgarnia - Gebethner i Wolff; księgarnia - Wende E. i Ska; księgarnia - Orgelbrand Maurycy; księgarnia - Paprocki Teodor i Ska; Księgarnie; Rachunki