Dokumentacja prac konserwatorskich i restauratorskich. | Kapitele alabastrowe z lapidarium w Zamku w Kórniku - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka; Wydział Sztuk Pięknych. Katedra Konserwacji-Restauracji Architektury i Rzeźby (2015)
Dokumentacja konserwatorska opisująca prace wykonane na alabastrowych detalach architektonicznych z XVIII w., ze zbiorów Biblioteki Kórnickiej [nie sygnowane].
Praca dyplomowa wykonana pod kierunkiem dr Aleksandry Gralińskiej-Grubeckiej i mgr Arletty Piaseckiej.
Keywords: Dokumentacja konserwatorska - |zbiory muzealne; Kapitele alabastrowe