Korespondencja z władzami Fundacji - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Biblioteka Czartoryskich (Kraków) (1933)
M. in. sprawa sporu z Bibl. Czartoryskich o rękopisy
1000,00
Keywords: Kraków; Biblioteka Czartoryskich