Główny Zarząd Majątków - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952) (1926)
List Stanisławy Jasińskiej do Antoniego Pacyńskiego naczelnika FZK, 22.08.1939, k. 612-613. - dot. zamówienia skrzyń do zabezpieczenia zbiorów na wypadek wojny.
1000,00
Keywords: Skrzynie - |zabezpieczanie zbiorów kórnickich w czasie wojny