Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945) (1926)
Basler Wilhelm k. 1-11. - Hornick Theodor k. 12-18. - Hube Małgorzata k. 19-22. - Hubert Jan k. 23-60. - Hulanicki Stanisław k. 61-64. - Jabłoński Michał k. 65-84. - Jackowski Bernard k. 85-101. - Jakubczyk Czesław k. 102-103. - Jakubowska Anna k. 104-113. - Janasik Stefan k. 114-116. - Janiak Franciszek k. 117-137. - Janicka Maria k. 138-146. - Jankiewicz Leszek k. 147-155. - Janowska Zofia k. 156-163. - Janssen A. k. 164-187. - Janusz Marian k. 187-205. - Jaskłowska Czesława k. 206-257. - Jaskólska Stefania k. 258-278. - Jaskuła Czesław k. 279-281. - Jaskuła Marianna k. 282-288. - Jędrzejczak Stanisława k. 289-291. - Juraszek Helena k. 292-300. - Juszczak Gabriela k. 301-308.
k. 6-7, 12, 32, 73-77, 114, 116, 257, 261, 279, 281, 283, 291 uszkodzone
Keywords: Burgstadt zob. Kórnik; Kórnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK