Budżet, sprawozdania, regulaminy - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952) (1945)
Bodniak Stanisła, Plan prac w Bibliotece Kórnickiej na rok 1945/46 i 1946/47, 2 grudnia 1945, k. 138-139.
1000,00
Keywords: Sprawozdania