Konserwacja i inwentaryzacja zbiorów bibliotecznych - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952) (1945)
Wskazówki konserwacyjne prof. Bonawentury Lenarta, podane po dokonaniu stanu zachowania druków, rękopisów i grafiki Biblioteki Kórnickiej 2 i 3 V. 1949 r., k. 35-38.
1000,00
Keywords: Inwentaryzacja zbiorów; Konserwacja zbiorów; Zbiory biblioteczne - ewidencja