Zakup, dary, legaty, depozyty, wymiana, rewindykacje zbiorów muzealnych - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |"Zakłady Kórnickie"; Muzeum Wielkopolskie Poznań (1945)
Antoni Dorotko-Darowski - dar, zbiór monet, k. 2-3
1000,00
Keywords: Nowy Jork; Poznań; Muzeum Wielkopolskie; Rogalin; muzeum; Depozyty - muzealia; Muzeum - |Zamek Kórnicki - zbiory; Rewindykacja; Zamek Kórnicki; Zbiory biblioteczne - |dary; Zbiory biblioteczne - ewidencja; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |kupno; Zbiory biblioteczne - |udostępnianie; Zbiory biblioteczne - |wymiana