Odczyty, artykuły, przemowy [maszynopisy i bruliony] dot. głównie Biblioteki Kórnickiej - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952) (1926)
Bodniak Stanisław: Artykuły o Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' w związku z pożyczką holenderską w 1930 r.; k. 45-48, 56-66.
1000,00
Keywords: Artykuły; Odczyty; Pożyczka holenderska; Wycinki prasowe