Katalog poloników w zbiorach Biblioteki Kórnickiej opracowany przez K. W. Kielisińskiego - Wincenty, Kielisiński Kajetan; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (przed 1869); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1839)
Katalog zbiorów kórnickich, zawierający spis poloników, wykonany przez Kajetana Wincentego Kielesińskiego na zlecenie Tytusa Działyńskiego:
Katalog kartkowy
Keywords: Katalogi; Polonica XV-XIX w.; Zbiory specjalne - |rękopisy