Księga autografów zwiedzających Zamek. 1933-1934 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952) (1933)
August Hlond, Prymas Polski; Henryk Przeździecki, bp podlaski; Franciszek Barda, bp przemyski, 20.04.1934, k. 23.
1000,00
Keywords: Księga wpisów