Katalog druków, głównie XIX w. (fragment) - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952)
M. in. druki emigracyjne, wydawnictwa BK [kartoteka ręką S. Bodniaka]
1000,00
Keywords: Katalog druków XIX w.; Katalogi