Pracownicy Fundacji "Zakłady Kórnickie" z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |"Zakłady Kórnickie"; Stiftung Kurnik 1939-1940 (1923)
Stachowski Edward k. 1-6. - Stajkowski Stanisław k. 7-37. - Staniszewska Maria k. 38-56. - Staniszewski Stanisław k. 57. - Starzyński Stanisław k. 58-80. - Straszewska Irena k. 81-87. - Strawińska Janina Maria k. 88-89. - Sudolski Franciszek k. 90-108. - Syk Józef k. 109-130. - Synoradzki Alojzy k. 131-158. - Szaroleta Maria k. 159-166. - Szczebliński Teofil k. 167-227. - Szczepaniak Feliks k. 228-268. - Szczepaniak Tadeusz k. 269-289. - Szczepański Antoni k. 290-303.
k. 59, 61, 87, 121, 134, 161, 202, 209-210, 261, 282 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Stiftung Kurnik; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK