Pracownicy Fundacji "Zakłady Kórnickie" z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |"Zakłady Kórnickie"; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945); Stiftung Kurnik 1939-1940 (1923)
Nowak Józef k. 1-5. - Nowak Kazimierz k. 6-7. - Nowak Stefania k. 8-15. - Nowicki Franciszek k. 16-41. - Nowicka Marianna k. 42-43. - Nowicki Kazimierz k. 44-49. - Nycz Władysława k. 50-53. - Oczkowska Anna k. 54. - Olejnik Franciszek k. 55-58. - Olejnik Jan k. 59-87. - Olejnik Rozalia k. 88-100. - Oleksy Jan k. 101-122. - Olszewska Ludwika k. 123-127. - Olszewski Andrzej k. 128-132. - Owczarzak Józefa k. 133-153. - Pahl Aleksander k. 154-159. - Paprzycka Bronisława k. 160-181. - Parzysz Jan k. 182-204. - Paul Roman k. 205-213. - Pawlak Michał k. 214-234. - Pawlak Marianna k. 235-260. - Pawlisiak Tadeusz k. 261-265. - Peksa Urszula k. 266-271. - Pfeiffer Kazimierz k. 272-297. - Piasecka Józefa k. 298-306.
k. 8, 66, 79, 86, 87, 127, 133-135, 138, 140, 153, 182, 197, 199, 204, 229 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Stiftung Kurnik; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK