Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 1996-2000 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (1996)
Kwilecki Andrzej: Ostatni z rodu. [w:] Głos Wielkopolski. Nr 71, 24.03.2000; k. 377.
Keywords: Poznań; Pałac Działyńskich; Szachy; Wycinki prasowe