Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945) (1924)
Kaźmierczak Tomasz k. 1-23. - Kiona Antoni k. 24-120. - Kajdan Franciszek k. 121-164. - Kisiel Stanisława k. 165-176. - Klich Aldona k. 177-186. - Klupczyński Kazimierz k. 187-194. - Knoll Stanisław k. 195-224. - Kociałkowska Maria k. 225-234. - Koczorowski Władysław k. 235-245. - Konieczny Franciszek k. 246-262. - Konieczny Stanisław k. 263-264. - Konieczny Walerian k. 265-280. - Kończal Józef k. 281-290. - Kopańska Eugenia k. 291-293. - Kopta Antonina k. 294-308.
k. 21, 40, 72-73, 121, 131-132, 142, 145-146, 161, 190-191, 227-228, 233, 246, 286, 288 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK