Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945); Stiftung Kurnik 1939-1940 (1921)
Kozak Jan k. 1-46. - Kozak Józefa k. 47-61. - Kozicki Jerzy k. 62-71. - Kozłowski Ksawery k. 72-121. - Kozłowski Leonard k. 122-124. - Krajewski Władysław k. 125-141. - Król Antonina k. 142-165. - Królikowski Władysław k. 166-168. - Krupińska Józefa k. 169-180. - Kruppik Edmund k. 181-224. - Krzyżanek Józef k. 225-272. - Kubanek Kazimierz k. 273-283. - Kuberacki Jan k. 284-292. - Kubiak Józefa k. 293-295. - Kubiczka Franciszek k. 296-299. - Kuchta Wiktor k. 300-311. - Kumpfmüller Lothar k. 312-316. - Kunc Maria k. 317-319. - Kuźma Antoni k. 320-325.
k. 12, 14, 28, 52, 229, 254, 255, 276, 287, 292, 302, 209, 315 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Stiftung Kurnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK