Autografy" - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923) (1904)
Autografy osób uczestniczących w pogrzebie Władysława Zamoyskiego dnia 6 października 1924 r., k. 84-86.
b 1929 244 1000,00
Keywords: Autografy; Księga wpisów