Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie'' (1925)
Ablewicz Maria k. 1. - Adam Karol k. 2-55. - Adamczak Marian k. 56-58. - Adamczewska Janina k. 59-86. - Adamczewski Bronisław k. 87-106. - Adamczyk Jan Kazimierz k. 107-122. - Andrzejewski Wiktor k. 123-142. - Antkowiak Józefa k. 143-160. - Antkowiak Michał k. 161-163. - Antkowiak Pelagia k. 164-176. - Antoszewski Zbigniew k. 177-199.
k. 59-60 uszkodzona
Keywords: Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK