Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945); Stiftung Kurnik 1939-1940 (1928)
Umecka Leonarda k. 1-13. - Urbańska Kazimiera k. 14-17. - Wachowiak Marianna k. 18-25. - Wachowiak Seweryn k. 26-44. - Walkowiak Antonina k. 45-49. - Wallisch Karol k. 50-65. - Wawrzyniak Mieczysław k. 66-81. - Wawrzynkiewicz Józef k. 82-89. - Wernice Ursel k. 90-94. - Węgiel Antonina k. 95. - Wiatrolik Janusz k. 96-109. - Wielicka Franciszka k. 110-161. - Wielochowski Jan k. 162-178. - Wiesner Rudolf k. 179-190. - Wiestrzak Jadwiga k. 191-204. - Wierzcholska Weronika k. 205-225. - Wilkosz Jan k. 226-259. - Wimmer Karol k. 260-265. - Winczewski Piotr k. 266-281. - Witczak Stanisław k. 282-288. - Wlekliński Bogdan k. 289-304. - Wojciechowski Andrzej k. 305-314. - Wojtkowski Jan k. 315-323.
k. 1, 33, 67, 89, 94, 96-97, 148, 189, 196-197, 260, 279, 287, 294, 300 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Stiftung Kurnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK