Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie'' (1920)
Balbierz Agnieszka k. 1-31. - Balcerzak Kazimierz k. 32-38. - Bandosz Paweł k. 39-42. - Bartkowiak Stanisław k. 43-89. - Bartkowiak Stefan k. 90-124. - Bartkowiak Władysław k. 125-186. - Bednarczyk Jan k. 187-198. - Bekas Jan k. 199-200. - Bekas Maria 201-214. - Benhold Maria k. 215-220. - Beychler Henryk k. 221-224. - Białobok Stefan k. 225-259.
k. 1, 36, 45, 47, 125, 229 uszkodzone
Keywords: Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK