Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie'' (1924)
Cieślarczyk Feliks k. 1-7. - Czajkowska Zofia k. 8-16. - Czarnecki Bogdan k. 17-118. - Czubala Balbina k. 119-125. - Czubala Jan k. 126-136. - Darowska Irena k. 137-147. - Darowski Jan k. 148-173. - Darowski Karol k. 174-191. - Darowski Kazimierz k. 192-200. - Darowski Tadeusz k. 201-345.
k.29, 35, 74, 76, 119, 125, 127, 128, 136, 163, 175, 177, 183, 227, 269, 271, 276, 281, 307, 308, 317, 328, 329 uszkodzone
Keywords: Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK