Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie'' (1926)
Dąbrowski Henryk k. 1. - Dehmel Antoni k. 2-30. - Dejmek Henryk k. 31-41. - Denek Maria k. 42-45. - Dębska Zofia k. 46-56. - Dudzińska Inga k. 57-64. - Dudziński Lucjan k. 65-77. - Dziadoń Maria k. 78-122. - Ellmann Alfons k. 123-155. - Elsner Konstancja k. 156-209. - Feist Ryszard k. 210-269. - Fiedler Michalina k. 270-297. - Figiel Jadwiga k. 298-310. - Firlej Kazimierz k. 311-312. - Flisowski W. k. 313-315.
k. 1, 15, 17, 71, 81, 84, 116, 120, 138, 221, 271, 272, 288, 289, 290, 298 uszkodzone
Keywords: Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK