Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945) (1926)
Gorbaczyk Wiera k. 1. - Gowarzewski Bolesław k. 2-17. - Górecka Kazimiera k. 18-23. - Górska Zofia k. 24-41. - Grabowska Michalina k. 42-52. - Grabowski Julian k. 53-68. - Gronczak Feliks k. 69-80. - Grosicka Tekla k. 81-132. - Grząślewicz Marian k. 133-139. - Günther Helena k. 140-146. - Güntzel Stefan k. 147-160. - Haberko Stanisław k. 161-174. - Hahn Max k. 175-191. - Hankiewicz Elżbieta k. 192-226. - Haszer Stanisław k. 227-243. - Haunschild Erich k. 244-252. - Haunschild Oswald k. 253-266. - Hołły Wilhelm k. 267-269. - Hoły Franciszek ``Wdowy'' k. 270-280. - Hoły Franciszek ``Jana'' k. 281-295. - Hoły Gustaw ``Jana'' k. 296-303. - Hoły Józef ``Ignacego'' k. 304-312. - Hoły Elżbieta k. 313-315. - Hoły Józef ``Jana'' k. 316-323.
k. 10-12, 24, 26, 35, 37, 41, 45, 75, 84, 85, 101, 130, 146, 153, 156, 158, 180, 190, 191, 228, 229, 235, 244, 272, 277, 281, 283, 292, 295, 303, 312, 323 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK