Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945) (1922)
Kamlah Horst k. 1-29. - Kapłonowski Antoni k. 30-63. - Karlus Jan k. 64-70. - Karpiel Anna k. 71-80. - Kawęcki Jan k. 81-378. - Kawęcka Rozalia k. 367,368,374,375.
k. 83, 84, 94, 99, 115, 137, 147, 148, 165, 170, 189, 196, 224, 240, 280, 300-303, 311, 312, 358, 367, 374 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK