Korespondencja, umowy wydawnicze - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Komitet Redakcyjny Polskiego Słownika Biograficznego; Krajowa Agencja Wydawnicza; Polska Akademia Nauk. Instytut Historii. Zakład Polskiego Słownika Biograficznego; Poznańskie Towarzystwo Przyjaciół Nauk; Redakcja ``Biblioteki Kroniki Wielkopolski''; Redakcja ``Kroniki Wielkopolski''; Redakcja Kwartalnik Historyczny; Redakcja ``Mówią Wieki''; Redakcja ``Przegląd Historyczny''; Redakcja Studia i Materiały do Dziejów Wielkopolskich i Pomorza; Studencka Spółdzielnia Pracy ``Universitas'' w Warszawie; et al. (1976)
Komitet Redakcyjny Polskiego Słownika Biograficznego, Zakład Narodowy im. Ossolińskich - Wydawnictwo [podpisał Emanuel Rostworowski prof. dr redkator naczelny PSB], Kraków 1984, k. 24 - propozycja napisania artykułu o Rafale (zm. po 1348).
1000,00
Keywords: Korespondencja