Pracownicy Fundacji ``Zakłady Kórnickie'' z lat 1925-1952 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |``Zakłady Kórnickie''; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung (Burgstadt ; 1941-1945); Stiftung Kurnik 1939-1940 (1924)
Wojtowicz Józef k. 1-41. - Wojtysiak Maria k. 42-46. - Woleński Romuald k. 47. - Wyrwiński Walenty k. 48-111. - Zajkowska Eugenia k. 112-167. - Zaleska Henryka k. 168-199. - Zarańska Jadwiga k. 200-205. - Zarańska Maria k. 206-296. - Zbąski Andrzej k. 297-337. - Zieliński Tadeusz k. 338-342. - Zięta Kazimierz k. 343-347. - Zimmer Witold k. 347-371. - Żurkiewicz Józef k. 372-397.
k. 1, 8, 12, 18, 84-85, 98 uszkodzone
Keywords: Kórnik; Stiftung Kurnik; Reichsstiftung für Deutsche Ostforschung; Akta osobowe; Akta osobowe - Fundacja ZK; Pracownicy FZK