Księga autografów zwiedzających Zamek. 1993-2001 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1993)
Eleni (piosenkarka), wizyta 1.VII.1998, k. 142
1000,00
Keywords: Księga wpisów