Transliteracje dokumentów wykonane przez Janinę Studnicką dla Archiwum Głównego Akt Dawnych (z materiałów z Archiwum Koronnego z AGAD-u oraz sygn.: BK 296, BK 1542) - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Archiwum Główne Akt Dawnych (Warszawa); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1948)
Materiały z Archiwum Koronnego [AGAD] - k. 1-117
Katalog kartkowy
Keywords: Warszawa; Archiwum Główne Akt Dawnych; Katalogi