Protokoły kontroli zasobów Biblioteki Kórnickiej z lat 1945-1952. Cz. II. Dział muzealny - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |"Zakłady Kórnickie" (1945)
Protokoły kontroli działu graficznego Biblioteki Kórnickiej w l. 1945-1952, k. 2-11.
Nie włączono karty [9b] - w liczbowaniu autora skontrum brak s. nr 9. Patrz drugi egz.
Keywords: Inwentaryzacja zbiorów; Skontrum; Straty wojenne - protokoły