Protokoły kontroli zasobów Biblioteki Kórnickiej z lat 1945-1952. Cz. II. Dział muzealny. [II egz.] - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1924-1952); Fundacja |"Zakłady Kórnickie" (1945)
Protokoły kontroli działu graficznego Biblioteki Kórnickiej w l. 1945-1952, k. 2-13
Drugi egzemplarz
Keywords: Inwentaryzacja zbiorów; Skontrum; Straty wojenne - protokoły