Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 1979-1982 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (1979)
Augustyniak Romuald: Pierwsze nazwisko w polskiej hydrotechnice [o prof. R. Cebertowiczu] [w:] Życie Warszawy. Nr 139, 16-17.06.1979; k. 55.
Keywords: Zakopane-Kuźnice; Szkoła Domowej Pracy Kobiet; Katalogi; Wycinki prasowe; Cepculki