Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 2001-2003 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (2001)
Bosacki Zenon: Polski władac nad Morskim Okiem. [w:] Gazeta Wyborcza. Nr 285, 7/8.12.2002; k. 262.
Keywords: Morskie Oko; Zakopane; Wycinki prasowe