Listy Michała Bobrzyńskiego [...] do Zygmunta Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Michał, Bobrzyński; Zygmunt, Celichowski; Biblioteka Kórnicka (1874)
[Zob. też list M.Bobrzyńskiego do J. Działyńskiego, 1874, rkps BK 7444]
8 listów
Keywords: Kraków; czasopismo - ``Przegląd Krytyczny''; Korespondencja; Kwerendy; Wydawnictwa BK; Zbiory biblioteczne - |udostępnianie