Listy Michała Bobrzyńskiego [...] do Zygmunta Celichowskiego - Michał, Bobrzyński; Zygmunt, Celichowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1874)
[Zob. też list M.Bobrzyńskiego do J. Działyńskiego, 1874, rkps BK 7444]
8 listów
Keywords: Kraków; czasopismo - "Przegląd Krytyczny"; Korespondencja; Kwerendy; Wydawnictwa BK; Zbiory biblioteczne - |udostępnianie