Plany i sprawozdania. |Różne sprawy z PAN. |Kolegium Naukowe - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953-); Kolegium Naukowe Biblioteki Kórnickiej; Kolegium Naukowe Biblioteki Kórnickiej zob. |Rada Naukowa Biblioteki Kórnickiej; Polska Akademia Nauk; Sekretariat Naukowy Prezydium (Warszawa); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka
10. Sczaniecki Michał, 1954, k. 16. - podziękowanie za nominację na członka Kolegium Naukowego BK
500,00
Keywords: Osieczna; biblioteka szachowa; Poznań; Pałac Działyńskich; Ukraińska Socjalistyczna Republika Radziecka; Biblioteka szachowa w Osiecznej; Plany; Projekt przeniesienia biblioteki do Pałacu Działyńskich; Sprawozdania