Odpisy dokumentów z 1527 r - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Archiwum Główne Warszawa; Archiwum Państwowe Królewiec; Biblioteka Czartoryskich Kraków; Biblioteka Kórnicka; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej Warszawa; Zakład Narodowy im. Ossolińskich Lwów
4) Biblioteka Kórnicka
1000,00
Keywords: Kraków; Biblioteka Czartoryskich; Królewiec; Archiwum Państwowe; Lwów; Zakład Narodowy im. Ossolińskich; Warszawa; Archiwum Główne; Biblioteka Ordynacji Zamojskiej