Muzeum. Powiększanie zbiorów - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ); Polska Akademia Nauk |Biblioteka Kórnicka (1956)
10) Protokół zakupu dukata holenderskiego z 1648 r. od Marii Metelskiej, k. 70-71.
1000,00
Keywords: Banknoty; Czepek złoty; Koronka; Monety; Muzeum - |Zamek Kórnicki - zbiory; Numizmatyka; Zamek Kórnicki; Zbiory biblioteczne - |gromadzenie; Zbiory biblioteczne - |wykaz nabytków