Listy do Zygmunta Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Franz, Hipler; Jordan Franz, ks.; August, Kolberg; Liedtke Franz, ks.; Walther Richard, ks.; Biblioteka Kórnicka (1871)
Zob. też list F. Hiplera do W. Kętrzyńskiego, 1869, rkps BK 7451.
40 listów
Keywords: Warmia; Braniewo; czasopismo - ``Zeitschrift für die Geschichte und Altertumskunde Ermland''; Frombork; Archiwum Biskupie; Historischer Verein für Ermland; Kraków; Biblioteka Czartoryskich; Korespondencja; Informacja naukowa - |kwerendy; Odpisy materiałów; Zbiory biblioteczne - udostępnianie