Listy do Zygmunta Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Georges, Abt; Bender; Zygmunt, Celichowski; z Lubomirskich, Czartoryska Zofia; Jan, Czartoryski; Zygmunt, Czartoryski; Kanty, Działyński Jan; Karol, Kozłowski; (Adalbert) malarz, Lipczyński Wojciech; z Czartoryskich, Woroniecka Aniela; z Działyńskich, Zamoyska Jadwiga; et al. (1908)
1) CZARTORYSKA ANIELA, później Woroniecka, 1915-1921, (3), k. 108, 154, 226-227. - zakup książek z nakładów Biblioteki Kórnickiej.
131 listów
Keywords: Boszkowo; Dzięczyna pod Poniecem; źródła mineralne; Gostyń; powiat; Poniec; Poznań; księgarnia - Żupański Jan Konstanty; Stuttgard; Stuttgart; księgarnia - Scheible J; Wielkie Księstwo Poznańskie; Wielkopolska; Korespondencja; Muzeum - |Zamek Kórnicki - zbiory; Zamek Kórnicki; Zwiedzanie