Listy do Zygmunta Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Zygmunt, Celichowski; Ksawery, Kluczycki Franciszek; Stanisław, Kot; Stanisław, Krzyżanowski; Filip, Krzyżanowski Stanisław; Biblioteka Kórnicka (1870)
Zob. też list S.F. Krzyżanowskiego do J. Działyńskiego 1875, rkps BK 7444.
14 listów
Keywords: Kraków; Archiwum Akt Dawnych; Wielkie Księstwo Poznańskie; Wielkopolska; Wilanów; biblioteka wilanowska; Korespondencja; Kwerendy