[Listy do Zygmunta Celichowskiego] - Zygmunt, Celichowski; Adam, Cieciszowski; (1829-1880), Działyński Jan Kanty; Kazimierz, Gieysztor Jakub; Eustachy, Januszkiewicz; Władysław, Jażdzewski; Kazimierz, Langie; Prot, Lelewel; Julian, Russocki; Sołtykowski; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka; et al. (1872)
RUSSOCKI JULIAN, 1885, (3), k. 66, 69-70, 73-74, przy tym odpis notatki J. Lelewela b.d., k. 75.
40 listów
Keywords: Kórnik; księgozbiór Biblioteki Batignolskiej; Paryż; Biblioteka Szkoły Batignolskiej; Warszawa; księgarnia - Gieysztor Stanisław; Wola Cygowska; biblioteka Prota Lelewela; Korespondencja; Biblioteka Batignolska - depozyt w Kórniku; Kwerendy