Wycinki prasowe dot. Biblioteki Kórnickiej i Kórnika. 2009 - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- ) (2009)
Ciara Stefan: Słuszna sprawa górę wzięła, Morskie Oko nasze... [w:] Mówią Wieki. Nr 10, 10.2009; k. 79-81.
Keywords: Kórnik; Morskie Oko; Wrocław; Remonty; Wycinki prasowe; Zamek Kórnicki; Zamek Kórnicki - |most ceglany nad fosą