Listy Józefa Rustejki do Zygmunta Celichowskiego - Kazimierz, Brandt; Zygmunt, Celichowski; Konstanty, Henszel; T., Karczewski; Józef, Rustejko; Otton, Siemaszko; Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1879)
Obok listów do Z. Celichowskiego: brulion listu Z. Celichowskiego do T. Karczewskiego, 1879, k. 3v. - list Kazimierza Brandta do J. Rustejki, 1879, k. 30. - depesza lekarza Konstantego Henszela, 1880, k. 71. - listy Ottona Siemaszki do Z. Celichowskiego z komunikatami o stanie zdrowia J. Rustejki, 1880, (8, w tym depesza), k. 72-79a.
69 listów
Keywords: Paryż; Towarzystwo Nauk Ścisłych; Instytucja Czci i Chleba; Korespondencja; Wydawnictwa homeograficzne; Testament; Testament Jana Działyńskiego; Wydawnictwa BK