Listy do Zygmunta Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1875)
SKIMBOROWICZ HIPOLIT, dziennikarz i publicysta, 1875-1879, (3), k. 1-5. - o informacje dotyczące biografii Pawła Edmunda Strzeleckiego; inf. o ofertach sprzedaży st. dr.; oferta sprzedaży własnego zbioru autografów.
7 listów
Keywords: Korespondencja