Listy Zygmunta Węclewskiego do Zygmunta Celichowskiego - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1869-1923); Biblioteka Kórnicka (1882)
Przy tym list brata, Kazimierza Węclewskiego do Z. Celichowskiego, 1887, k. 23-24.
14 listów
Keywords: Korespondencja