Druki obce w spuściźnie wydawniczej Adama i Stanisława Pilińskich - Archiwum Biblioteki Kórnickiej (1953- )
"Chateau de Busset", (il.), k. 33.
4 teczki.
Keywords: Edytorstwo; Francja; Ilustracje; Polska; Wydawnictwa; Paryż; wydawnictwo; Homeografia